Ξαναχτύπησαν οι θρασύδειλοι φασίστες της «Χρυσής Αυγής»

Ο Σύλλογος Γυναικών του Ε’ Δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης της ΟΓΕ και η Επιτροπή Ειρήνης Ανατολικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης – ΕΕΔΥΕ καταγγέλλουμε τον εκ νέου βανδαλισμό των γραφείων μας από τους θρασύδειλους φασίστες της Χρυσής Αυγής,που …μας «έκαναν ποδαρικό» με τα εμετικά τους συνθήματα! Το γεγονός ότι μέσα σε λίγους μόνο μήνες ξαναχτύπησαν τα γραφεία μας δηλώνει την ενόχλησή τους και τον φόβο τους από την ανάπτυξη της δράσης μας, από την ανάπτυξη της δράσης του λαϊκού κινήματος γενικά!

Είναι όμως βαθιά γελασμένοι!

Τους το ξαναλέμε, ότι ο σκοταδισμός και το μισάνθρωπο φασιστικό τους δηλητήριο, όσα συνθήματα και να γράψουν, δεν χωρά στις γειτονιές μας, δε θα μας φοβίσει.Εμείς υποδεχόμαστε το 2022 με αισιοδοξία, με ψηλά το κεφάλι στο δρόμο της συλλογικής αγωνιστικής διεκδίκησης για την ζωή που μας αξίζει.

Η δράση τους, μέσα στο σκοτάδι, αποδεικνύει ότι είναι τα σκυλιά τους συστήματος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης. Προφανώς ενοχλημένοι από την αγωνιστική συνεπή δράση του γυναικείου ριζοσπαστικού κινήματος και του φιλειρηνικού, αντιιμπεριαλιστικού και αντιπολεμικού αγώνα του λαού μας,τα φασιστοειδή της εγκληματικής «Χρυσής Αυγής» βγήκαν, σαν του ποντικούς από τα λαγούμια τους,για να λερώσουν με τα εμετικά τους συνθήματα και τα μισητά ναζιστικά τους σύμβολα, τα γραφεία μας.

Τους απαντάμε, ότι είναι βαθιά γελασμένοι αν πιστεύουν ότι μπορούννα φοβίσουν τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή γι’ αυτές και τα παιδιά τους, τους εργαζόμενους που παλεύουν ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης, που γεννά τον πόλεμο, το θάνατο και την προσφυγιά.

Η σφραγίδες της ΟΓΕ και της ΕΕΔΥΕ είναι βαθιά ριζωμένες στους αγώνες και τις κατακτήσεις των γυναικών και του λαού μας, δεν μπορούν να τη λερώσουν οι νοσταλγοί του φασισμού-ναζισμού.

Καλούμε κάθε γυναίκα, κάθε μάνα που νοιάζεται για το μέλλον το δικό της και των παιδιών της, τον κάθε εργαζόμενο, τον κάθε νέο και νέα να αντιπαλέψουν το δηλητήριο της «Χρυσής Αυγής» και την ιδεολογία της, που μας θέλει σκλάβες και σκλάβους στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Δικά τους άλλωστε τσιράκια είναι, αυτούς υποστηρίζουν .

Καλούμε τις γυναίκες και τους άντρες, τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών να ενώσουν τη φωνή και τη δράση τους μαζί μας, για να απομονώσουμε τους φασίστες. Να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν πουθενά.Τους χαιρετίζουμε για το νέο 2022 και τους καλούμε να το υποδεχτούμε στους δρόμους του αγώνα!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΕΔΥΕ

Previous Post
Next Post