Σύσκεψη φορέων ενόψει του διήμερου αντιιμπεριαλιστικής δράσης

Αγαπητοί φίλοι,

Ο φετινός Μάης βρίσκει τους λαούς όλης της περιοχής μας, στην κατάσταση ενός τραγικού πολέμου, που ξεκίνησε με την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσσίας στην Ουκρανία, ο οποίος ωστόσο μπορεί να έχει απρόβλεπτες εξελίξεις και συνέπειες στις συνθήκες της επικίνδυνης όξυνσης της αντιπαράθεσης μεταξύ των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και της Ρωσσίας. Είναι ανάγκη να εκδηλώσουμε μαζικά και οργανωμένα την αντίθεση του λαού μας στις εξελίξεις, να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους λαούς της Ουκρανίας και της Ρωσσίας, σε όλους τους λαούς που πληρώνουν το βαρύ τίμημα αυτής της θανατηφόρας αντιπαράθεσης.

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, όπως και κάθε χρόνο, οργανώνει το διήμερο αντιιμπεριαλιστικής και αντιπολεμικής δράσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Μάη. Στα πλαίσια αυτά η ΕΔΥΕΘ σχεδιάζει την πραγματοποίηση μεγάλης συγκέντρωσης και πορείας στις 22 Μάη, που θα συμπέσει με την 59η επέτειο της δολοφονίας, το 1963 εδώ στην πόλη μας, του Αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρη Λαμπράκη.

Με την επιστολή μας αυτή σας καλούμε να οργανώσουμε από κοινού τη συγκέντρωση και την πορεία, για να εκφραστεί πλατύτερα η αντίθεση του λαού μας στον πόλεμο και η άρνησή του στην εμπλοκή της χώρας μας σε αυτόν. Για το σκοπό αυτό σας καλούμε την Παρασκευή, 06/05/2022 και ώρα 7:00μμ, σε Σύσκεψη Φορέων, στο ΕΚΘ.

Απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

Καμία αποστολή στρατιωτικού υλικού και δυνάμεων στην Ουκρανία και αλλού!

 

Με εκτίμηση η Γραμματεία της ΕΔΥΕΘ


Κατεβάστε ολόκληρο το κάλεσμα με κλικ στο παρακάτω κουμπί

Κατεβάστε το κάλεσμα σε .pdf
Previous Post
Next Post