ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2ου ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) σε συνεργασία με την Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση & Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) και τον Σκακιστικό Όμιλο Ιωάννης Παπάφης, πραγματοποιούν το 2ο Τουρνουά Σκάκι για την Ειρήνη, με την στήριξη της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, τον Σκακιστικό Όμιλο Πολίχνης και την Ένωση Σκακιστών Καλαμαριάς.

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη, μεγάλου φιλειρηνιστή, διακεκριμένου επιστήμονα γιατρού και βαλκανιονίκη αθλητή. Ιδίως στη σημερινή πολύ επικίνδυνη συγκυρία, που ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς ολόκληρης της περιοχής, είναι καθήκον μας να τιμήσουμε τον αγώνα του συνεχίζοντας την διεκδίκηση για άμεσο τερματισμό του πολέμου, ενάντια στην οποιανδήποτε ανάμειξη της χώρας μας σ’ αυτόν, αλλά και να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας με τους λαούς, που είναι πάντα τα θύματα των πολέμων. Πόσο μάλλον που το αμέσως προηγούμενο διάστημα το τραγικό έγκλημα στα ανοιχτά της Πύλου, ανέδειξε με τον χειρότερο τρόπο την μοίρα των κατατρεγμένων λαών.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης του τουρνουά είναι την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 από τις 17:30 στο στρατόπεδο Καρατάσου. Ώρα προσέλευσης των συμμετεχόντων στις 17:00. 

Θα ακολουθήσει τελετή βράβευσης των νικητών στις 20:00. Παράλληλα θα τιμηθεί ο συνάδελφος Στ. Αράπογλου, για την συγκλονιστική προσπάθεια ανάδειξης των θηριωδιών των ΝΑΖΙ, διανύοντας 3000 χιλιόμετρα κατά μήκος της χώρας που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει εργαστήριο Βιολογίας.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ως τις 5/7 στις 14:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/2ZkWAWQx9qfsNxPM9

 

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση  απευθυνθείτε στους:

Καραχρήστος Χρήστος 6984388631

Ελσα Αβραμίδου 6942718342

Previous Post
Next Post